Juncosa 1 - UE Granja 4

Victòria treballada l'aconseguida aquest diumenge a Juncosa on hem patit menys de l'esperat davant d'un equip lluitador pero amb pocs arguments futbolístics.

El partit no podia començar millor per als interessos granjolins, ja que als pocs minuts Àlex ha aprofitat una bona centrada de Juanete per superar el porter per dalt al porter local. Aquest gol havia de servir als granjolins per afrontar el partit amb tranquilitat, pero el partit es va tornar a igualar quan, en una pilota penjada a l'area, es va produir un error de marcatge que va permetre empatar a l'equip juncosí amb dos jugadors sols rematant al segon pal. Aquest ràpid empat va fer mal a l'equip granjolí, que durant uns minuts es va veure descol·locat i contagiat pel joc rival. Però això va cambiar quan Juanete va tornar a avançar els de La Granja d'Escarp rematant dins l'àrea petita una pilota morta que va passar entre moltes cames. Amb l'1-2 el control del joc va tornar a ser de l'equip granjolí, que va veure com Gerard posava l'1-3 transformant una falta lateral llunyana que va entrar per tota l'escuadra. I amb aquest resultat es va arribar al descans, amb molt bones sensacions per part de l'equip granjolí.

La segona part va tenir el guió esperat, amb el Juncosa posant més gent a dalt per buscar apropar-se al marcador i els de La Granja defensant-se bé, sense massa problema, i buscant en alguna contra matar el partit. I així va ser ja que novament Gerard, en una de les poques contres ben portades pels de La Granja, va superar el porter local amb una sútil vaselina que posava l'1-4 al marcador. A partir d'aqui, poca alguna ocasió granjolina més per ampliar el marcador i poc fútbol.

En resum, important victòria en un camp dels difícils de la categoria on més d'un equip s'hi deixarà punts. Això ens permet seguir a dalt a la classificació i continuar amb la bona ratxa.

Alineació: Roger, Marquez(Noel), Ivan, Jordi, Valero, Xavi(Juanjo), Marc, Juanete, Vivancos(Victor), Gerard i Àlex

A la banqueta: Óscar i Ramón.

Gols: 0-1 Àlex; 1-2 Juanete; 1-3 Gerard; 1-4 Gerard

En el pròxim partit, rebem al Municipal de La Granja al Bellvís, en un partit molt important. Serà a les 15:00. Us esperem a tots per intentar aconseguir una nova victòria!!