Bolivia 1 - UE Granja 5

Nova victòria, la sisena en 6 partits, l'aconseguida aquest diumenge per la UE Granja d'Escarp davant d'un Bolivia que ens ha posat les coses difícils a la primera part pero que s'ha vist superada amb claredat a la segona.

En una tarde freda de tardor marcada pel vent, les condicions climàtiques no feien preveure un partit amb bon joc. El rival, el Bolivia, era l'únic equip que ens havia derrotat aquest any, en l'únic partit de pre-temporada disputat per l'equip granjolí.

El partit es va iniciar amb els granjolins poc posats al partit, potser a causa del fred que feia al municipal de La Bordeta. El Bolivia intentava tocar desde molt endarrere mentre els granjolins intentavem imposar el nostre joc. Les ocasions, tot i que escasses, eren pels de La Granja i el Bolivia intentava aprofitar els espais per llençar ràpides contres. I en una d'aquestes va venir el gol bolivià, quan en un contraatac per banda esquerra van arrivar a línia de fons i van rematar endarrere per a que el seu delanter fes tot sol l'1-0. Aquest gol va esperonar els ànims dels granjolins, que van passar a dominar el partit clarament. Les ocasions anaven arrivant però el gol es resistia. Entre les ocasions, destacar un fort xut al travesser de Gerard el rebuig del cual Ramón no va poder transformar en gol. I amb aquest resultat s'arrivava al descans. Un 1-0 sorprenent que feia preveure una interessant segona part.

Als pocs minuts d'iniciar-se la segona part va venir una de les jugades claus del partit. Una internada dins de l'àrea de Ramón per la banda esquerra va acabar amb un clar penal que va provocar la segona groga del central bolivià que significava la seva expulsió. El penal el va transormar amb seguretat Gerard, que posava l'1-1 al marcador amb molt temps per endavant per remontar el marcador. El domini granjolí es va fer encara més intens, superant sense massa problemes la línia defensiva boliviana. Ben aviat va arrivar el segon gol dels granjolins, obra de Vivancos, que confirmava la remontada. En aquest moment, l'equip bolivià va abaixar els braços en veure's incapaç de remontar el partit. A partir d'aquí, els gols van anar arrivant fins posar el definitiu 1-5 al marcador. Novament Vivancos, Gerard i Marc van ser els seus autors. I amb aquest resultat es va acabar el partit, tot i que el marcador hauría pogut ser inclús més abultat.

Amb aquest resultat, la UE Granja d'Escarp continua comptant els seus partits per victòries, per assolir una ratxa de 6 victòries en 6 partits, a l'espera de disputar el partit aplaçat contra l'Amistat. Tot i la bona ratxa, ara ve al conjunt granjolí un seguit de partits complicats on es veurà realment quines són les aspiracions de l'equip. Esperem respondre a les espectatives!

Han jugat: Roger, Noel, Ivan, Márquez, Valero, Marc, Óscar, Àlex, Vivancos, Gerard i Ramón (Victor).
Gols: 1-1 Gerard; 1-2 Vivancos; 1-3 Vivancos; 1-4 Gerard; 1-5 Marc

El proper diumenge dia 15 de novembre a les 15:15 rebem a casa a un rival difícil, el Les, actualment 3er classificat. Us esperem a tots!!