UE Granja 4 - Bell-lloc 0

Victòria plàcida l'aconseguida aquest diumenge per la UE Granja d'Escarp davant el Bell-lloc. Davant d'un rival que ha posat les coses fàcils des del principi, l'equip granjolí ha sentenciat el partit per la via ràpida i continua al capdavant de la classificació empatat a punts amb el Lleida B.

El partit ha començat amb l'equip local molt posat en el partit, i això s'ha vist reflectit amb dos gols molt matiners, obra de Vivancos. El primer, creuant bé la pilota davant de la sortida del porter i el segon, d'un fort xut aprofitant un rebuig després d'un remat d'Àlex. Això ha fet que l'equip estés més tranquil per afrontar la resta de partit. El Bell-lloc es mostrava inoperant en atac, només creant perill en alguna falta penjada a l'àrea. Això ha fet que, durant alguns minuts, l'equip visitant intentés treure l'equip granjolí del partit amb alguna falta i entrada a destemps no sancionades per l'arbitre. I ho han aconseguit fins que ha arribat el 3er gol, obra de Gerard que ha aprofitat un error de la defensa per plantar-se davant del porter i superar-lo amb una sútil vaselina que posava el 3-0 amb que s'arribaria al descans.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera, amb els granjolins buscant el gol des del començament. Els locals dominaven amb claredat i controlaven bé els intents dels de Bell-lloc. I ben aviat va arribar un nou gol, novament obra de Gerard que posava el 4-0 al marcador. A partir d'aquí, 3 grans aturades del porter visitant i un penal fallat per Ramón van evitar que el marcador s'incrementés.
En els últims 20 mintus del partit, quan la UE Granja va abaixar el ritme i la intensitat, l'equip visitant va aprofitar per buscar el gol amb més insistència, però sense encert. Destacar que, en el tram final del partit, Àlex va ser expulsat per una mala reacció després de rebre dos faltes seguides dels jugadors visitants.

I amb el 4-0 es va arribar al final del partit, un resultat que serveix als granjolins per mantenir-se al capdavant de la classificació i continuar creixent com a equip.

Han jugat: Roger (Calçada), Noel (Márquez), Ivan, Juanete, Valero, Xavi (Marc), Oscar, Alex, Gerard, Vivancos, Ramón (Juanjo).

Gols: 1-0 Vivancos; 2-0 Vivancos; 3-0 Gerard; 4-0 Gerard.

El pròxim partit, diumenge 25 d'Octubre a les 16:00 al camp de l'Albesa. Us esperem!