Alguaire 0 - UE Granja 1

Nova victòria l'aconseguida aquest diumenge a un camp maleït fins ara per a nosaltres com és Alguaire que permet a l'equip continuar amb la ratxa de victòries (3 en 3 partits) i ens manté al capdavant de la clasificació empatats a 9 punts amb el Lleida B.

El partit es va iniciar amb un cert domini de l'equip local, que disposava del control de la pilota pero sense cap profunditat. Amb el pas dels minuts, el partit es va anar igualant en mal joc, ja que cap dels equips aconseguia dominar amb claredat el partit ni disposar d'ocasions clares per marcar. Només destacar de la primera part una falta lateral llençada per Gerard que va acabar en gol, però que l'arbitre va anular rigurosament per fora de joc posicional d'algún jugador granjolí que, segons l'arbitre, destorbaven al porter. I poc més es va veure fins al descans, al que es va arribar amb 0-0 al marcador i mal joc per part dels dos equips.

A la segona part el panorama va canviar lleugerament. Tot i que el bon joc no va arribar, els dos equips mostraven més intencions de cara a buscar el gol que els donés la victòria. Tots dos equips van disposar d'alguna ocació per aconseguir marcar, però no hi va haver encert. I cap al final del partit, després que els locals reclamessin un penal dins de l'àrea granjolina, va arribar l'unic gol del partit. Una falta lateral a l'esquerra de la porteria de l'Alguaire va propiciar una jugada embarullada dins de l'àrea que Juanete va encertar a posar la pilota dins la porteria fent el que sería el 0-1 definitiu, que deixava els locals sense temps material per remontar.

En resum, victòria suada en un partit igualat que permet a l'equip granjolí guanyar en un camp on mai havia aconseguit puntuar i que fa que l'equip comparteixi lideratge amb el Lleida B.

Han jugat: Roger, Noel (Marquez), Ivan, Jordi (Juanete), Valero, Oscar, Xavi, Alex (Joaquin), Gerard, Dani (Víctor) i Ramón (Juanjo).

A la banqueta: Calzada

Gols: 0-1 Juanete

El pròxim partit, el pròxim diumenge día 18 al Municipal de La Granja d'Escarp davant el Bell-lloc, a les 16:00. Us hi esperem a tots!!