UE Granja 0 - Albesa 1

Sorprenent i dura derrota la soferta aquest diumenge per la UE Granja d'Escarp davant l'Albesa, que va sorprendre als granjolins al seu propi camp.



En un partit per oblidar, l'equip granjolí va estar molt desencertat durant tot el temps de joc, no aconseguint crear massa perill a la porteria de l'Albesa. Els visitants, sense plantejar un gran joc, van aguantar bé els atacs desordenats dels locals i, ja a la segona part, es van avançar aprofitant un error defensiu dels granjolins.
Un cop es va trobar per darrere al marcador, l'equip granjolí va intentar apretar els visitants en busca de l'empat, pero van faltar idees i encert per aconseguir-ho, enviant dues pilotes al travesser.

En resum, derrota inesperada i dura de la UE Granja d'Escarp que esperem que serveixi com a toc d'atenció a l'equip per afrontar el que queda de temporada amb la mateixa intensitat que els primers partits de lliga.
Esperem que, amb la recuperació d'efectius de cara a la jornada que ve, augmenti el rendiment de l'equip i poguem continuar lluitant pel segon lloc fins a final de temporada.


Alineació: Roger, Noel, Márquez, Ivan, Valero, Óscar, Xavi, Juanjo(Pau), Víctor, Àlex i Ramón.

El pròxim partit, dissabte 6 de març, a les 18:00 al contra l'últim classificat, l'Amistat, al Municipal de Mangraners. Us esperem a tots!!!


2 comentaris:

Gorrita ha dit...

Una derrota molt dura pero que tard o d'hora havia d'arribar. Estic d'acord amb l'horroros partit que vam fer, pero tmb crec que es degut a les numeroses baixes k tenim en l'ekip. Crec que encara estem pagant les conseqüencies del partit de l'aitona i esperem que tot el que va passar no es torni a repetir pel be de l'ekip

El protestar i ficarnos en picabaralles no ens conve be, i el ultims partits tot aixo ho portem millor. I jo soc el primer que estic intentant millorar en aket aspecte pk minporta el ekip i pk magrada el futbol.
Saluts. Gorrita.

mr_makel ha dit...

Tens rao noi. En els 8 partits que queden (24 punts) hem d'intentar donar-ho tot a cada partit i que passi lo que hagi de passar...

Enga noi, ens veiem a l'entreno!

Publica un comentari a l'entrada