UE Granja 1 - Bolivia 3

Mal resultat l'aconseguit per l'equip granjolí en el que serà el seu únic partit de pretemporada, on s'ha vist la falta de partits i que encara queda molt per millorar.

El partit ha comptat amb dos parts ben diferenciades. En la primera, els locals han sortit ben posats al camp, amb un onze bastant similar al de la temporada passada. Tot i que el Bolivia s'ha avançat en un tir lliure indirecte des de dins de l'àrea, era l'equip granjolí qui estava posant el joc i les ocasions. Tot i això han estat els visitants els que han aconseguit el 0-2 en un llançament de falta. Tot i la desventaja, l'equip local ha continuat tenint ocasions per atansar-se al marcador i ho ha aconseguit gracies a un gol d'Àlex que posava l'1-2 amb que s'arribaria al descans.

Despres del descans, s'ha vist una segona part molt diferent a la primera, amb canvis i proves en els dos equips. A més, s'ha notat la falta de ritme de partits de l'equip local, que ha fet que el joc fos trabat i poc vistòs, amb poques ocasions per als dos equips. A pocs minuts del final, els visitants han aconseguit l'1-3 en un altra jugada a pilota parada, aquesta vegada un corner rematat al segon pal.

En resum, derrota a casa en l'únic amistòs d'aquesta atípica pre-temporada que ha servit als locals per fer algunes proves necessaries per afrontar amb garanties el primer partit de la temporada, diumenge que ve a casa contra l'Aitona. Esperem que el resultat sigui ben diferent.

Han jugat: Borja, Noel, Ivan, Roger, Valero, Jordi, Alex, Xavi, Gerard, Vivi, Ramón, Calçada, Juaquin, Juanjo i Oscar.