(Fem) UE Granja 1 - EFAC Almacelles 4

Últim partit de la temporada a casa de l'equip femení on les noies han fet vibrar l'afició i han realitzat, i amb diferència, el millor fútbol de la temporada.

El partit es va iniciar amb domini visitant, pero les jugadores de la UE Granja no perdíen la cara al partit. Les visitants es van posar 0-1 en una jugada desafortunada de les locals i, als pocs minuts, ja manaven per 0-2 al marcador. Pero quan tot semblava que seguiria la tònica habitual, amb les granjolines baixant els braços i encaixant un gol rere l'altre, les noies entrenades per Pirri, Gerard i Ramón van treure l'orgull i van brindar a l'afició el millor joc de tota la temporada, tenint fins a 4 ocasions clares d'apropar-se al marcador. Lamentablement, es va arribar al descans amb 0-2.

La segona part es va iniciar amb les locals amb la moral pels núvols intentant lluitant per aconseguir puntuar. La pressió granjolina era intensa i les ocasions locals anaven arribant. Per desgràcia, en un contraatac visitant va arribar el 0-3, gol que no va fer perdre la il·lusió a les granjolines. L'esforç i lluita locals es van veure recompensats amb un gol obra de Mònica que posava l'1-3 al marcador. Era la recompensa a l'entrega i bon joc granjolí. Les noies locals van continuar presionant i lluitant cada pilota, pero el pas dels minuts es feia notar i les forces ja faltaven. Amb l'1-4 visitant, novament en un contraatac, es va arribar al final del partit.

Finalment, nova derrota per 1-4 de les granjolines que, en l'últim partit de la temporada a casa, no empanya el gran partit realitzat per l'equip local, on van demostrar que amb esforç i il·lusió tot es posible. Aquest dissabte el fútbol no va ser just amb l'esforç d'un i altre equip, però les granjolines es van demostrar a elles mateixes que, si ho donen tot i no abaixen els braços en cap moment, son capaces de donar guerra a qualsevol equip.

Esperem que aquesta millora es continui veient en l'últim partit de la temporada i es vegi plasmada en bons resultats de cara a la temporada que ve.