Nova enquesta femení

Com podreu veure, he creat una nova enquesta ja que vaig veure que l'última va tenir bona acceptació.
En aquest cas, la pregunta és

Contra quin rival aconseguirà l'equip femení el seu primer punt?


Despres de les millores en els últims dos partits, sembla que el primer punt de les noies està més aprop però, contra quin rival ho aconseguiran?

Podeu deixar qualsevol comentari referent a l'enquesta en aquesta entrada. Per que heu votat el que heu votat o algun comentari d'anims al femení. Pròximament afegiré un enllaç a aquesta entrada per a que pogueu seguir comentant.

Salut!

5 comentaris:

eskarp ha dit...

aprofito per votar. crec que sera el dia 8 de març, a casa contra l'EF Borges.
i aquell mateix dia, el masculí guanyara al Pardinyes per la tarde.

Anims!

Anònim ha dit...

Pos jo sincerament k aket no sera l'any per a k aconsegueixin cap punt. la vritat es k al principi em faia ilusio k hi hagues futbol femeni, pero vist lo vist. Algunes si, pero la meitat de les noies no s'ho prenen enserio i aixi no es pot aprendre a jugar minimament a futbol!!!

Saluts i no us ho prengueu mal, es el k penso!!!

Anònim ha dit...

contra l'unic equip que podem aconseguir alguna cosa es contra el Borges, que de moment només ens ha pogut guanyar a nosaltres. Tot i aixó crec que aquest any sera molt dificil rascar algun punt.

Afegir que el diuemge, tot i el resultat, es va fer un bon partit. Es va mostrat actitud dins del camp, que es el que feia falta i no es va tirar la tovallola en cap moment. No es el mateix 5 que 15. Espero que aquesta actitud del diumenge, es demostri en tots els partits que ens quedin.

Anònim ha dit...

Io penso igual que Noel. Crec que si fem un partit com el de Soses el dia 8 de març podem fer el primer punt contra el Borges. Abans impossible perquè jo, mònica, el número 8, estic lesionada per un mes. oooohhhhh..... Es verita que hi ha noies que s'ho prenen com volen, però avui he anat a veure què feien al fútbol i hi havia 9 noies entrenant, tot un rècord per ser entre setmana.

Crec que el resultat contra el Soses ens va donar forces i no les hem d'abandonar nenes. Així que jo sóc positiva i penso que contra el Borges aconseguirem el primer punt. I qui sap si en l'última volta contra l'Alfés, l'Almacelles o inclús el Soses.

mr_makel ha dit...

com sempre, molts vots a l'enquesta pero pocs comentaris...

de moment sembla que la gent confia en que el día 8 serà el gran dia. a vere si encerten...

Publica un comentari a l'entrada