Esterri d'Aneu 2 - UE Granja 5

Setena victòria en 7 partits fora de casa l'aconseguida ahir a Esterri en el partit que tancava la primera volta. En un partit marcat per l'intens fred, els granjolins han aconseguit els tres punts en un llarg desplaçament.

La primera part ha començat amb l'equip molt parat, potser pel fred. Això ha permés que els locals dominessin els primers instants del partit, pero sense profunditat. Aquest domini ha acabat quan Vivi, d'un fort xut desde fora de l'area, ha posat el 0-1 al marcador. A partir d'aquest gol, domini sense bon joc de l'equip granjolí i dos gols més, obra d'Àlex, que posaven el 0-3 amb el que s'arribava al descans.

A la segona part, un matiner 0-4 marcat per Vivancos ha portat la relaxació a l'equip granjolí, que ha vist com una cessió desafortunada d'Ivan al porter acabava amb penal a favor dels locals que, al segon intent, posaven l'1-4 al marcador. L'Esterri, que ho continuava intentant, ha vist com una pilota llarga de Mancurro s'acabava convertint en una assistència per a que Àlex certifiqués el seu hattrick posant l'1-5. A partir d'aqui, nou gol de l'Esterri en una indecissió defensiva dels granjolins i poc joc fins a acabar el partit.

En resum, nova victòria que permet als granjolins mantenir les distàncies amb el 3er classificat, el Puigvertenc.