UE Granja 5 - Aitona 0

La UE Granja d'Escarp va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada davant d'un equip totalment nou com era l'Aitona.

Amb un equip de circunstàncies, amb Roger a la porteria i només 13 jugadors convocats, el partit va començar molt bé per als interesos granjolins, amb l'equip ben posat al camp i controlant el joc. L'Aitona, per la seva banda, abusava de les pilotades llargues al seu delanter, ben tapades per la defensa local. Fruit del control del joc va arribar l'1-0, obra de Gerard. Amb el gol, es va incrementar encara més el domini local, que gaudia de bones ocasions per ampliar el marcador.
Fruit d'una bona combinació dels homes de dalt va arribar el 2-0, obra d'Alexandre aprofitant un pase de "Ramona" de Ramón. Amb aquest marcador, la UE Granja va abaixar el ritme, permetent que l'Aitona tingués una mica més de control de pilota pero sense profunditat. I quan ja semblava que el partit se n'aniria al descans sense que es mogués el marcador, Gerard va aprofitar un bon pase de Noel per marcar el 3-0 amb que s'arribava a l'ecuador.

A la segona part, lluny de relaxar-se, la UE Granja d'Escarp va sortir a matar el partit definitivament. Així el 4-0 va arribar als pocs minuts, quan Ramón va rematar molt bé de cap una pasada llarga d'Ivan. I sobre el minut 20 de la segona part va arribar el 5-0 definitiu, obra novament de Gerard d'un fort xut que confirmava així el seu hattrick! A partir d'aqui, alguna ocasió granjolina per incrementar el marcador i uns últims 15 minuts que semblava que sobraven. En aquest últims minuts, només destacar l'expulsió d'Ivan per doble groga per protestar.

En resum, inici perfecte de la temporada després d'una pretemporada atípica. Esperem continuar millorant de cara als pròxims partits.

El següent partit, diumenge que ve a les 16.30 al camp del Puigvertenc. Esperem contar amb el vostre suport!

Alineació: Roger, Noel, Ivan, Jordi, Valero, Oscar, Xavi, Alexandre(Juanjo), Vivi, Gerard i Ramón(Víctor).

Gols: 1-0 Gerard; 2-0 Alexandre; 3-0 Gerard; 4-0 Ramón; 5-0 Gerard.