UE Granja 4 - PB Alcarràs 1 (Susp)

Trist final de temporada el viscut aquest diumenge a La Granja d'Escarp en un partit que va acabar abans d'hora per culpa d'una tangana iniciada pel porter visitant.

En un partit marcat pel fort vent, la primera part va començar amb domini i ocasions pel bando granjolí i amb l'Alcarràs buscant pilotades aprofitant el vent a favor. Tot i això, les millors ocasions van ser per als locals. Tot i això, a mitjans de la primera part la PB Alcarràs es va avançar al marcador transfomant un penal comés per Franc al sortir amb el peu per davant. Aquest gol va despertar l'equip local, que va aconseguir l'1-1 als pocs minuts, obra de Gerard Ar després d'una bona jugada. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part va començar amb l'equip granjolí molt més posat al partit i un Alcarràs que pràcticament no creava perill. Fruit d'això va arribar el 2-1, obra de Gerard Ag sobre el minut 10 d'un bon xut des de fora de l'àrea. A partir d'aqui, el domini granjolí va ser absolut, i en poc més de 5 minuts van arribar dos gols més, obra de Ramón i Juanete. Sobre el minut 25 de la segona part, amb 4-1 al marcador i el partit totalment controlat, va arribar la nota negativa del partit.

En una jugada sense pilota pel mig, el porter visitant va agredir sense motiu Gerard Ar, primer amb un cop de genoll i després amb un cop de puny. Davant d'això, Gerard Ar es va tornar, fet que va desencadenar una tangana entre jugadors dels dos equips. Afortunadament, la cosa no va incrementar, però l'àrbitre va decidir suspendre el partit quan encara quedaven 20 minuts per jugar.

Com deia, trista manera d'acabar la temporada com a locals en un partit on l'equip tenia ganes de divertir l'afició que tans ens ha recolzat durant tota la temporada. Esperem la decisió de la federació sobre si s'ha d'acabar el partit.

Han jugat: Franc, Ivan, Roger, Montull, Juanete, Carlos, David(Vivi), Gerard Ar, Oscar, Gerard Ag(Valero) i Ramón.

A la banqueta: Enric, Noel i Motos.

Pel que fa al pròxim partit, destacar que, com podeu veure al calendari, el partit que havíem de jugar diumenge al camp de l'Alguaire s'ha avançat al divendres dia 15 a les 21.00. Esperem guanyar per asegurar el 4at lloc.