Albesa 0 - UE Granja 3

Primer partit de la temporada i primera victoria per a la UE Granja d'Escarp.
En un partit jugat en disabte, la UE Granja va guanyar per 0-3 a l'Albesa en un partit en que vam dominar bastant clarament.
A la primera part, Oscar va marca el primer aprofitant un rebuig del porter en una falta tirada per Vivi. Ja a la segona part, un dels defenses de l'Albesa va rematar per tota l'esquadra un centro de Valero i va posar el 0-2 al marcador. La veritat es que va ser un gran gol. El definitiu 0-3 el va marcar Gerard aprofitant un pase en profunditat de Vivi.
Bona manera de començar la temporada amb victoria fora de casa. La setmana que ve ens tocarà descansar per la retirada de La Granadella. Probablement s'intentarà buscar un partit amistòs.

Alineació: Franc, Valero, Ivan, Montull, Jordi, Carlos, Oscar, David, Vivi, Gerard i Sergio.
Banqueta: Saez i Noel.

Esperem continuar així durant tota la temporada!