0

Bell-lloc 0 - UE Granja 3

Important victòria en un camp difícil l'aconseguida aquest diumenge a Bell-lloc d'Urgell que ens permet distanciar-nos una mica del Puigvertenc i el Les i que deixa al Bellvis coma a rival directe per la segona posició.

En un dia fred a Bell-lloc, el partit va ser lleig i trabat des del principi a causa de les continues faltes del Bell-lloc, algunes d'elles dures, que tallaven els intents de combinar granjolins. Tot i això, els intents granjolins es van veure premiats a mitjans de la primera part amb 2 gols gairebé consecutius obra de Xavi i Gerard. Tot i els dos gols, el Bell-lloc continuaba amb la mateixa dinàmica de joc amb moltes faltes i pilotades amunt. Uns minuts despres es va produir una de les jugades clau del partit. En una pilota a l'esquena de la defensa, Gerard va encarar porteria en un u contra u amb el porter i aquest, fora de l'area, el va anar a caçar clarament, sent expulsat amb total justicia.

Alineació: Roger, Noel, Oscar, Ivan, Valero(Márquez), Xavi, Marc, Àlex, Gerard(Juanjo), Víctor(Pau) i Ramón.

Gols: 0-1 Xavi; 0-2 Gerard; 0-3 Victor

Veure noticia completa

1

UE Granja 3 - Alguaire 0

Important victòria l'aconseguida aquest diumenge pel masculí de la U.E. Granja d'Escarp que s'ha mostrat molt solvent i eficaç davant 'un Alguaire que no ha posat en massa dificultats l'equip granjolí.

L'equip granjolí afrontava el partit minvat per les absències, tant de jugadors sancionats com lesionats. Fins a 5 jugadors no estaven disponibles aquest diumenge, entre ells el porter habitual Roger. Això ha fet que Ramón hagués d'ocupar el seu lloc sota pals, tenint una bona actuació mantenint la porteria a 0.

Els locals van sortit al camp adormits, fet que va aprofitar l'Alguaire per inquietar la porteria granjolina, en una de les poques ocasions que va tenir i que va ser ben solventada per Ramón. Aquest avís va fer que els granjolins es treiessin la son de les orelles i entressin en el partit, portant el pes del joc i buscant la porteria visitant amb insistència. Les ocasions anaven arrivant, amb bones internades per banda esquerra de Vivancos ben acompanyades per Víctor, Àlex i Gerard, pero sense sort ens els últims metres.

Continuarà...

Alineació: Ramón, Noel, Márquez, Ivan, Valero, Oscar, Xavi, Victor, Vivancos, Gerard i Àlex.
Gols: 1-0 Vivancos; 2-0 Àlex; 3-0 Gerard

2

(Fem) UE Granja 0 - Soses 4

Partit atípic el disputat aquest diumenge pel femení de La Granja, que s'ha presentat d'inici amb només 7 jugadores degut a diferents absències i que ho ha donat tot durant la primera part, en que no ha pogut fer res davant d'un Soses que ha jugat a mig gas.

Al arribar al descans, una jugadora granjolina ha patit una "lesió" i l'àrbitre ha donat el partit per acabat amb el resultat de 0-4 per no disposar la UE Granja de suficients efectius.

Han jugat: Divina, Sara, Mònica, Queral, Julia, Mimi i Núria.

Si alguna noia es vol fer càrrec de les cròniques del femení, ja ho sabeu!