4

UE Granja 0 - Bellvís 1

Primera derrota de la temporada en un partit on s'ha donat tot pero no hi ha hagut sort per a aconseguir l'empat. Tot i la derrota, l'equip continua en segona posició amb un bon coixí de punts respecte el 3er. Esperem refer-nos de la derrota en el pròxim partit.

Pròximament, la crònica completa!

Alineació: Roger, Juanete, Ivan, Jordi, Valero, Óscar, Xavi, Víctor (Noel), Vivancos, Gerard i Ramón(Álex).
A la banqueta: Juanjo

El pròxim partit, el proper dissabte día 5 de desembre al camp de l'Almacelles, a les 16:00. Us esperem a tots!

Veure noticia completa

0

(Fem) UE Granja 0 - Alfés 1

Molt bon partit del femení, segurament dels millors que les recordo haver vist jugar, on segurament han merescut més però que estic segur que han acabat el partit amb la satisfacció d'haver-ho donat tot.

Espero que, finalment, algu es decideixi a fer les cròniques del femení!!

Han jugat: Divina, Mimi, Neus, Noelia, Queral, Mònica, Tatiana, Silvia, Aida, Julia, Núria i Sònia.

1

Juncosa 1 - UE Granja 4

Victòria treballada l'aconseguida aquest diumenge a Juncosa on hem patit menys de l'esperat davant d'un equip lluitador pero amb pocs arguments futbolístics.

El partit no podia començar millor per als interessos granjolins, ja que als pocs minuts Àlex ha aprofitat una bona centrada de Juanete per superar el porter per dalt al porter local. Aquest gol havia de servir als granjolins per afrontar el partit amb tranquilitat, pero el partit es va tornar a igualar quan, en una pilota penjada a l'area, es va produir un error de marcatge que va permetre empatar a l'equip juncosí amb dos jugadors sols rematant al segon pal. Aquest ràpid empat va fer mal a l'equip granjolí, que durant uns minuts es va veure descol·locat i contagiat pel joc rival. Però això va cambiar quan Juanete va tornar a avançar els de La Granja d'Escarp rematant dins l'àrea petita una pilota morta que va passar entre moltes cames. Amb l'1-2 el control del joc va tornar a ser de l'equip granjolí, que va veure com Gerard posava l'1-3 transformant una falta lateral llunyana que va entrar per tota l'escuadra. I amb aquest resultat es va arribar al descans, amb molt bones sensacions per part de l'equip granjolí.

La segona part va tenir el guió esperat, amb el Juncosa posant més gent a dalt per buscar apropar-se al marcador i els de La Granja defensant-se bé, sense massa problema, i buscant en alguna contra matar el partit. I així va ser ja que novament Gerard, en una de les poques contres ben portades pels de La Granja, va superar el porter local amb una sútil vaselina que posava l'1-4 al marcador. A partir d'aqui, poca alguna ocasió granjolina més per ampliar el marcador i poc fútbol.

En resum, important victòria en un camp dels difícils de la categoria on més d'un equip s'hi deixarà punts. Això ens permet seguir a dalt a la classificació i continuar amb la bona ratxa.

Alineació: Roger, Marquez(Noel), Ivan, Jordi, Valero, Xavi(Juanjo), Marc, Juanete, Vivancos(Victor), Gerard i Àlex

A la banqueta: Óscar i Ramón.

Gols: 0-1 Àlex; 1-2 Juanete; 1-3 Gerard; 1-4 Gerard

En el pròxim partit, rebem al Municipal de La Granja al Bellvís, en un partit molt important. Serà a les 15:00. Us esperem a tots per intentar aconseguir una nova victòria!!

0

(Fem) UE Granja 0 - Pardinyes 3

Derrota de l'equip femení en un partit on, segons m'han comentat, han plantat cara a l'equip lleidatà. Espero que algú s'animi a fer les cròniques de l'equip femení. Jo, mentrestant, continuaré posant els resultats.

Per acabar, comentar que pel que veig, s'ha modificat el calendari del femení. No se si ha set un error al penjar-lo a la web o que, pero veig que ara els partits no es corresponen amb els que van informar en un principi.

Us penjo el link on està. Intentaré actualitzar-lo ben aviat:

CALENDARI FEMENÍ

2

UE Granja 1 - AF Les 1

Primers punts que deixa escapar el masculí de la UE Granja d'Escarp en un partit que enfrentava a dos equips de la part alta de la classificació.

Davant de la falta d'aportacions dels companys en el tema de la crònica del partit de diumenge, penjo la crònica del company roskillator del foro, al que molts de vosaltres coneixeu. Espero que no li importi!!!

Partit molt disputat i igualat que ha deixat insatisfets als jugadors locals per no poder continuar amb la ratxa de victories.

Tot i això, crec que avui es poden donar per satisfets perquè han empatat amb un equip fort i lluitador i que saben a que juguen. Sincerament, crec que el Les es l'equip mes fort que ha passat pel Municipal de La Granja fins ara.
El partit ha sigut bastant intens i amb molt joc subterrani per part d'ambdos equips. Inclús han empatat en xuts al pal, un per equip.

De l'arbitre,com sempre, dir que son molt dolents. Volen que se'ls tracti amb respecte, però, senyors, el respecte un se l'ha de guanyar. No et pots equivocar en tres jugades iguals on la pilota no ha sortit per la ratlla de banda (tan per un equip com per l'altre). En els fores de joc, aquí els he de defensar, perquè és impossible que una sola persona pugui veure-ho tot. Però al final del partit ha començat el recital de pito i a més a més, ja ha perdut els papers contestant als jugadors i a les banquetes. Per bé, això ja no ve de nou.

En fi,felicitar el Les pel partit jugat,ja que es el primer equip que puntua contra la UE Granja.I sobretot, felicitar a l'equip de La Granja per l'esforç i entrega realitzats.

Alineació: Roger, Márquez, Ivan, Jordi, Valero, Oscar, Juanete, Vivancos, Gerard, Víctor i Ramón.
Banqueta: Marc i Xavi.

Gols: 1-1 Ramón

0

(Fem) Soses 11 - UE Granja 0

Contundent derrota de l'equip femení granjolí al camp de l'equip veí del Soses.

Pendent de més informació...

0

Bolivia 1 - UE Granja 5

Nova victòria, la sisena en 6 partits, l'aconseguida aquest diumenge per la UE Granja d'Escarp davant d'un Bolivia que ens ha posat les coses difícils a la primera part pero que s'ha vist superada amb claredat a la segona.

En una tarde freda de tardor marcada pel vent, les condicions climàtiques no feien preveure un partit amb bon joc. El rival, el Bolivia, era l'únic equip que ens havia derrotat aquest any, en l'únic partit de pre-temporada disputat per l'equip granjolí.

El partit es va iniciar amb els granjolins poc posats al partit, potser a causa del fred que feia al municipal de La Bordeta. El Bolivia intentava tocar desde molt endarrere mentre els granjolins intentavem imposar el nostre joc. Les ocasions, tot i que escasses, eren pels de La Granja i el Bolivia intentava aprofitar els espais per llençar ràpides contres. I en una d'aquestes va venir el gol bolivià, quan en un contraatac per banda esquerra van arrivar a línia de fons i van rematar endarrere per a que el seu delanter fes tot sol l'1-0. Aquest gol va esperonar els ànims dels granjolins, que van passar a dominar el partit clarament. Les ocasions anaven arrivant però el gol es resistia. Entre les ocasions, destacar un fort xut al travesser de Gerard el rebuig del cual Ramón no va poder transformar en gol. I amb aquest resultat s'arrivava al descans. Un 1-0 sorprenent que feia preveure una interessant segona part.

Als pocs minuts d'iniciar-se la segona part va venir una de les jugades claus del partit. Una internada dins de l'àrea de Ramón per la banda esquerra va acabar amb un clar penal que va provocar la segona groga del central bolivià que significava la seva expulsió. El penal el va transormar amb seguretat Gerard, que posava l'1-1 al marcador amb molt temps per endavant per remontar el marcador. El domini granjolí es va fer encara més intens, superant sense massa problemes la línia defensiva boliviana. Ben aviat va arrivar el segon gol dels granjolins, obra de Vivancos, que confirmava la remontada. En aquest moment, l'equip bolivià va abaixar els braços en veure's incapaç de remontar el partit. A partir d'aquí, els gols van anar arrivant fins posar el definitiu 1-5 al marcador. Novament Vivancos, Gerard i Marc van ser els seus autors. I amb aquest resultat es va acabar el partit, tot i que el marcador hauría pogut ser inclús més abultat.

Amb aquest resultat, la UE Granja d'Escarp continua comptant els seus partits per victòries, per assolir una ratxa de 6 victòries en 6 partits, a l'espera de disputar el partit aplaçat contra l'Amistat. Tot i la bona ratxa, ara ve al conjunt granjolí un seguit de partits complicats on es veurà realment quines són les aspiracions de l'equip. Esperem respondre a les espectatives!

Han jugat: Roger, Noel, Ivan, Márquez, Valero, Marc, Óscar, Àlex, Vivancos, Gerard i Ramón (Victor).
Gols: 1-1 Gerard; 1-2 Vivancos; 1-3 Vivancos; 1-4 Gerard; 1-5 Marc

El proper diumenge dia 15 de novembre a les 15:15 rebem a casa a un rival difícil, el Les, actualment 3er classificat. Us esperem a tots!!

1

(Fem) UE Granja 9 - EF Artesa-Ponts 1

Primera victòria de la història del femení de la UE Granja d'Escarp en Lliga en un partit on les granjolines han ofert un festival de gols. El rival, l'EF Artesa-Ponts, ha vingut amb només 9 jugadores i han oposat poca resistència a les jugadores entrenades per Pirri, que amb aquesta victòria sumen 4 punts en 3 partits i es mantenen cinquenes a la classificació.

Espero que alguna jugadora del femení estigui interesada en fer les cròniques dels seus partits. Seria interessant veure com viviu les jugadores aquests primers punts.

Enhorabona al femení i espero que tingueu sort el pròxim diumenge en la vostra visita al camp del Soses!!

3

L'arbitre no es presenta al partit de dissabte entre la UE Granja i l'Amistat

Tot i que sona una mica surrealista, això es el que va passar aquest dissabte 31 al minicipal de La Granja d'Escarp.

Tot estava preparat per a que l'afició granjolina disfrutés d'una gran tarde de fútbol. Els dos equips escalfaven mentre es mantenien pendents de l'arribada de l'arbitre del partit, que finalment no es va produïr. Desde la Federació ens van comunicar que no el podien localitzar despres de varios intents. Finalment ens van notificar que l'arbitre no vindría perque, una vegada localitzat, els va comunicar que no es trobava bé.

Personalment crec que, si una persona no pot assistir a la seva feina, el més lògic es que sigui ella qui contacti amb el seu jefe per avisar, i no al revés. Però es el que hi ha.

De moment, esperem noticies desde la Federació Catalana de Fútbol sobre la decissió que pendran al respecte. Us mantindrem informats.

Pel que fa al pròxim partit, es disputarà aquest diumenge 8 de novembre a les 15:30 al Municipal de la Bordeta contra el Bolivia. Esperem que es disputi amb normalitat i que l'equip pugui continuar amb el seu bon inici de temporada.

0

(Fem) Bellpuig 0 - UE Granja 0

Primer punt de la història de l'equip femení de la UE Granja d'Escarp, en el partit que el passat dissabte les va enfrontar al Bellpuig, un equip nou a la Lliga. Amb aquest punt, les noies entrenades per Pirri apareixen cinquenes a la classificació del grup 8 de la Segona divisió femenina.