0

Albesa 0 - UE Granja 2

Cinquena victòria consecutiva l'aconseguida aquesta tarde al camp de l'Albesa, en un partit on no ens han posat les coses gens fàcils. Amb aquest resultat, continuem al capdavant de la classificació contant els nostres partits per victòries.

El partit es va iniciar amb una confusió en el tema de les equipacions ja que, al portar nosaltres només l'equipació blava i jugar els locals de blanc i blau, va fer que els d'Albesa juguesin amb la seva segona equipació.

El partit va arrancar amb l'Albesa intentant dominar el partit i els granjolins bastant adormits. La presió de l'Albesa al mig del camp era molt forta i això feia que als jugadors de la UE Granja d'Escarp els costes trenar jugades. El domini era lleugerament favorable als locals, tot i que no arribaven a crear perill a la porteria defensada per Roger. El granjolins, per la seva banda, continuaven fora del partit, sense arribades clares per marcar a la porteria local. I davant d'aquest panorama, es va arribar al descans amb lúnic marcador possible, 0-0, després d'una primera part on el bon futbol no va fer acte de presència.

A la segona part, en canvi, la cosa va canviar. El partit va guanyar en intensitat i intencions per part dels dos equips, i això es va veure reflectit en el joc. La presió de l'equip local va disminuir i això va fer que els granjolins puguessin jugar amb més comoditat. I als pocs minuts d'aquesta segona part, els granjolins es van avançar amb un gran gol d'Óscar per l'escaire, en una jugada fruit d'un servei de banda lateral. Aquesta jugada va ser un cop fort per als locals, que van anar a buscar el partit amb més ganes que encert i va permetre la UE Granja jugar amb espais a dalt. I així va arribar el 2on gol granjolí, en una ràpida combinació entre Juanete i Óscar que aquest últim va posar al fons de la porteria de l'Albesa. 0-2 que donava tranquilitat i que ens permetia no patir fins al final del partit. Destacar l'expulsió per doble groga dels dos protagonistes del 2on gol i la perillosa entrada a l'alçada del genoll que va rebre Juanete pocs minuts abans de la seva expulsió i que, per sort, només li va provocar una esgarrapada.

En resum, victòria molt treballada de l'equip granjolí que es va saber sobreposar a una mala primera part per superar els d'Albesa a la segona. Amb aquest resultat continuem al capdavant de la classificació amb els mateixos punts que el Lleida B.

El pròxim partit, DISSABTE 31 a les 16:00 contra l'Amistat CF, al Municipal de La Granja d'Escarp. Us esperem a tots!

Han Jugat: Roger, Noel (Márquez), Ivan, Jordi, Valero, Óscar, Xavi, Marc(Juanete), Gerard, Vivancos(Víctor) i Àlex(Juanjo).

Gols: 0-1 Óscar; 0-2 Óscar

Veure noticia completa

0

(Fem) UE Granja 1 - EF Borges 7

Primera derrota de la temporada de l'equip femení davant un equip que s'ha mostrat superior a les locals.

Espero que alguna jugadora del femení es vulgui fer càrrec de les seves cròniques!!

0

UE Granja 4 - Bell-lloc 0

Victòria plàcida l'aconseguida aquest diumenge per la UE Granja d'Escarp davant el Bell-lloc. Davant d'un rival que ha posat les coses fàcils des del principi, l'equip granjolí ha sentenciat el partit per la via ràpida i continua al capdavant de la classificació empatat a punts amb el Lleida B.

El partit ha començat amb l'equip local molt posat en el partit, i això s'ha vist reflectit amb dos gols molt matiners, obra de Vivancos. El primer, creuant bé la pilota davant de la sortida del porter i el segon, d'un fort xut aprofitant un rebuig després d'un remat d'Àlex. Això ha fet que l'equip estés més tranquil per afrontar la resta de partit. El Bell-lloc es mostrava inoperant en atac, només creant perill en alguna falta penjada a l'àrea. Això ha fet que, durant alguns minuts, l'equip visitant intentés treure l'equip granjolí del partit amb alguna falta i entrada a destemps no sancionades per l'arbitre. I ho han aconseguit fins que ha arribat el 3er gol, obra de Gerard que ha aprofitat un error de la defensa per plantar-se davant del porter i superar-lo amb una sútil vaselina que posava el 3-0 amb que s'arribaria al descans.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera, amb els granjolins buscant el gol des del començament. Els locals dominaven amb claredat i controlaven bé els intents dels de Bell-lloc. I ben aviat va arribar un nou gol, novament obra de Gerard que posava el 4-0 al marcador. A partir d'aquí, 3 grans aturades del porter visitant i un penal fallat per Ramón van evitar que el marcador s'incrementés.
En els últims 20 mintus del partit, quan la UE Granja va abaixar el ritme i la intensitat, l'equip visitant va aprofitar per buscar el gol amb més insistència, però sense encert. Destacar que, en el tram final del partit, Àlex va ser expulsat per una mala reacció després de rebre dos faltes seguides dels jugadors visitants.

I amb el 4-0 es va arribar al final del partit, un resultat que serveix als granjolins per mantenir-se al capdavant de la classificació i continuar creixent com a equip.

Han jugat: Roger (Calçada), Noel (Márquez), Ivan, Juanete, Valero, Xavi (Marc), Oscar, Alex, Gerard, Vivancos, Ramón (Juanjo).

Gols: 1-0 Vivancos; 2-0 Vivancos; 3-0 Gerard; 4-0 Gerard.

El pròxim partit, diumenge 25 d'Octubre a les 16:00 al camp de l'Albesa. Us esperem!

0

(Fem) UE Granja 7 - Bordeta 0

Primera victòria en la història del femení de La Granja d'Escarp que, tot i ser un amistòs i el mal arbitratge (xD es broma), ha de servir per donar moral a les noies, tot i que han de pensar que a la lliga serà diferent.

La crònica la deixo per Tatiana.

Enhorabona a l'equip femení!!

0

Ja tenim aquí el calendari del femení!

Osti, m'ha sortit un rodolí!
Continuo rimant. Igual soc una mica poeta i no ho sé...xD

Doncs això, que al calendari de la dreta teniu penjat el calendarí de l'equip femení. La lliga comença la setmana que ve. La veritat es que és un calendari raríssim, amb 3 voltes, jugant fins a 3 vegades contra alguns equips i només una contra altres. Pero en fí...

Destacats al diari!

En l'edició d'esports d'aquest dilluns pasat de La Manyana, apareixia la següent noticia, on la UE Granja d'Escarp era presentada com a l'alternativa al Lleida B. I per què no pot ser el Lleida B l'alternativa a la UE Granja d'Escarp? xDDD

Que opineu de la noticia? La veritat es que fa gràcia que parlin de nosaltres.Espero les vostres opinions.

P.D. A la dreta del titular hi ha la crònica del nostre partit de diumenge, però suposo que TOTS heu llegit ja la crònica que apareix en aquest blog. Per que l'heu llegit no???xD

0

Alguaire 0 - UE Granja 1

Nova victòria l'aconseguida aquest diumenge a un camp maleït fins ara per a nosaltres com és Alguaire que permet a l'equip continuar amb la ratxa de victòries (3 en 3 partits) i ens manté al capdavant de la clasificació empatats a 9 punts amb el Lleida B.

El partit es va iniciar amb un cert domini de l'equip local, que disposava del control de la pilota pero sense cap profunditat. Amb el pas dels minuts, el partit es va anar igualant en mal joc, ja que cap dels equips aconseguia dominar amb claredat el partit ni disposar d'ocasions clares per marcar. Només destacar de la primera part una falta lateral llençada per Gerard que va acabar en gol, però que l'arbitre va anular rigurosament per fora de joc posicional d'algún jugador granjolí que, segons l'arbitre, destorbaven al porter. I poc més es va veure fins al descans, al que es va arribar amb 0-0 al marcador i mal joc per part dels dos equips.

A la segona part el panorama va canviar lleugerament. Tot i que el bon joc no va arribar, els dos equips mostraven més intencions de cara a buscar el gol que els donés la victòria. Tots dos equips van disposar d'alguna ocació per aconseguir marcar, però no hi va haver encert. I cap al final del partit, després que els locals reclamessin un penal dins de l'àrea granjolina, va arribar l'unic gol del partit. Una falta lateral a l'esquerra de la porteria de l'Alguaire va propiciar una jugada embarullada dins de l'àrea que Juanete va encertar a posar la pilota dins la porteria fent el que sería el 0-1 definitiu, que deixava els locals sense temps material per remontar.

En resum, victòria suada en un partit igualat que permet a l'equip granjolí guanyar en un camp on mai havia aconseguit puntuar i que fa que l'equip comparteixi lideratge amb el Lleida B.

Han jugat: Roger, Noel (Marquez), Ivan, Jordi (Juanete), Valero, Oscar, Xavi, Alex (Joaquin), Gerard, Dani (Víctor) i Ramón (Juanjo).

A la banqueta: Calzada

Gols: 0-1 Juanete

El pròxim partit, el pròxim diumenge día 18 al Municipal de La Granja d'Escarp davant el Bell-lloc, a les 16:00. Us hi esperem a tots!!

2

Puigvertenc 2 - UE Granja 4

Victòria èpica de la UE Granja d'Escarp al camp d'un dels favorits a estar a dalt al final de la temporada, en un partit net on hem acabat amb només 8 jugadors.

El partit ha començat molt bé per als interesos granjolins, ja que als pocs minuts una pilota robada a la defensa local per Ramón ha acabat amb el primer gol a favor dels granjolins. 0-1. Però les coses s'han posat difícils pocs minuts després, quan una falta lateral llençada pels locals ha tocat a la mà de Jordi quan la pilota entrava a gol. Penal i expulsió clars que significaba l'empat a 1 i la primera expulsió de la tarde. 80 minuts per davant amb un jugador menys. Tot i que la cosa no pintava bé, l'equip visitant ha continuat ben posat al camp evitant que els locals creesin perill. I contra pronòstic han estat els visitants els que s'han avançat al marcador sobre el minut 17, quan Gerard ha posat l'1-2 d'un xut fortíssim de falta.

Tot i el marcador a favor, els granjolins sabien que encara quedava moltíssim partit per endavant. Els de La Granja han continuat defensant-se amb ordre i sortint a la contra creant molt perill, com en una jugada personal de Ramón que ha tocat als dos pals per acabar no entrant a la porteria local. I quan ja semblava que s'arribaria al descans amb 1-2, una nova contra conduïda per Xavi ha acabat en gol despres de tocar en un defensa. I amb aquest 1-3 s'arribava al descans d'un partit en que la UE Granja s'estaba sobresposant a totes les adversitat. I les que quedaven...

L'equip granjolí ha saltat al camp a la segona part amb l'objectiu de defensar-se juntets de la segura pressió local i intentar aprofitar alguna contra per matar el partit. I així va ser, ja que l'1-4 va pujar ben aviat al marcador quan Alex va aprofitar un rebuig dins l'àrea despres d'una falta llençada per Gerard. I quan el partit semblaba bastant favorable als granjolins, l'arbitre que dirigia el partit va decidir complicar el partit per als visitants, quan va expulsar per doble groga a Ramón en la que era la seva segona falta del partit. 11 contra 9 i molts minuts per jugar. Tot i això, la UE Granja es va saber sobreposar fins i tot a un altra rigurosa expulsió per doble groga que feia que els granjolins juguessin amb només 8 jugadors. El Puigvertenc no va saber o no va poder aprofitar la superioritat numèrica i no va crear massa perill a la porteria defensada per Mancurro. El gol local, a les acaballes del partit, va ser fruit de la falta d'efectius i del cansament acomulat.

Finalment, 2-4 en una lluitada i merescudísima victòria que dona molta moral a l'equip i que ens permet estar a dalt de tot de la classificació empatats amb 3 equips més.

Han Jugat: Roger, Noel(Marquez), Ivan, Jordi, Valero, Xavi(Joaquin), Oscar, Alex(Victor), Dani, Gerard i Ramon.

Gols: 0-1 Ramón; 1-2 Gerard; 1-3 Xavi; 1-4 Alexandre.

El pròxim partit, també fora de casa, diumenge vinent a les 16:15 al camp de l'Alguaire. Esperem que ens acompanyi tanta afició com ens va acompanyar a Puigvert. Gràcies a tots!!