• Veure noticia completa

0

(Fem )UE Granja 0 - Borges-Les Garrigues 6

Em limito a enganxar la crònica que ha posat Gorrita en un comentari. Pel que es veu, encara no ha aprés com posar el nom als comentaris...

Partit molt igualat en la primera part, on el resultat va ser de 0-0. Les noies de La Granja van saber aguantar els constants atacs del Borges. Neus de portera com sempre es va parar tot el que li va arribar i va ser la millor del partit, la semana passada. A més, fins i tot es van poder avançar en un xut de falta de Lidia a la frontal de l'area que va passar prop del pal.

A la segona part hi va haver un canvi a la porteria. Neus va passar de delantera i Divina de portera. Divina ho va fer be, pero no va poder aguantar els constants atacs i xuts de les jugadores del Borges. Quan les visitants es van avançar per 0-2, les locals van baixar els braços i d'aqui va venir la golejada. Es va notar molt el millor físic de les visitants, que no va deixar que la UE Granja pases del mig del camp durant la segona part.

Com a nota negativa, Tatina es va lesionar al minut 5 de la primera part i estarà uns 2 mesos de baixa per un trencament muscular. Crec que aixo afectarà a l'equip, ja que és una jugadora important per elles.

Noies a seguir millorant i a seguir aprenent. Sobretot heu de ficar esforç i millorar física i tècnicament. A més, no heu de perdre la ilusió ni les ganes.

Gorrita (adaptat per eskarp). Es veu que el poble està ple de futurs periodistes.

Pròximament afegiré un link a la classificació de les noies i algun altra cosa.
    Espero que amb el temps, la gent aprengui a posar el nom als comentaris... i no miro a ningú.jeje

Veure noticia completa

5

UE Granja 1 - Puigvertenc 0

Important victoria l'aconseguida aquest diumenge contra un dels equips que estaba a dalt, el Puigvertenc.

L'equip local s'ha endut els tres punts en un partit molt disputat. Ha sigut un partit amb molt desgast fisic i poques ocasions. Als pocs minuts de joc l'arbitre ha expulsat a un jugador del Puigvertenc per protestar, fet que ha condicionat la resta del partit. La primera part ha estat un partit molt boig, sense mig del camp i sense ocasions clares. Algun xut llunyà que els dos porters han resolt bé.

A la segona part, i tot i ser un jugador més, hem sortit al camp nerviosos i no ens hem fet amb el partit. Els visitants han tingut més posessió de pilota aprofitant la mala colocació dels nostres, tot i que no han disposat d'ocasions massa clares. El partit s'ha decidit quan faltaven uns 15 minuts per al final del partit, quan Jordi ha pentinat la pilota en una falta lateral llençada per Gerard Ag, aconseguint l'1-0. Poc despres el Puigvertenc s'ha quedat amb un altre jugador menys, també per protestar. A partir d'aqui la UE Granja d'Escarp ha pogut aguantar els atacs de l'equip visitant perfectament, i fins i tot ha pogut aconseguir algun gol més.
    Amb el partit finalitzat, s'ha produit l'expulsió de dos jugadors més del Puigvertenc suposadament per les continues protestes a l'arbitre.
    Victoria molt important per a nosaltres, despres de dos empats a casa. Hem d'intentar recuperar la fortalesa a casa que vam tenir la temporada passada.
    La setmana que ve descansem i la proxima, el dia 9 de novembre, rebem la visita del Les al nostre camp.

Alineació: Franc, Valero, Carlos, Mancurro, Jordi, Enric, Oscar, David, Vivi, Gerard Ar. i Ramón.
    Banqueta: Patricio, Montull, Sergio, Gerard Ag.

Pel que fa a les noies, aquest diumenge han perdut per 0-6 contra l'Escola de Futbol Borges-Les Garrigues. Quan m'arribi la crònica del partit la publicaré.

Per acabar, un especial agraïment a Vivi, que m'ha informat del partit i m'ha ajudat a fer la crònica. Estem davant d'un futur periodista.

0

Pardinyes 2 - UE Granja d'Escarp 1

Bon partit el jugat per la nostra part al camp del líder en el que, lamentablement, no vam poder aconseguir cap punt.

A la primera part vam sortir ben posats al camp i aguantant be el Pardinyes. Vam tenir alguna ocasió i ells pràcticament no ens van crear perill. Tot i això, l'expulsió de Xavi per doble groga semblava que complicaba una mica el partit.

A la segona part els locals es van avançar 1-0 en una falta a la frontal que van transformar amb un xut fort i sec pel pal del porter. Semblava que amb 1-0 i un home menos la cosa es complicava bastant, pero tot i això vam aconseguir l'1-1 amb un penal provocat per Ramón que va transformar Vivi. Minuts més tard, els locals van patir l'expulsió d'un jugador, cosa que deixava el partit més igualat que mai, 10 contra 10 i amb 1-1. Vam tenir alguna ocasió per marcar i vam aguantar be el seu atac pero, ja en el temps afegit, els locals van marcar el 2-1 definitiu aprofitant una pilota a l'esquena de la defensa en que el nostre porter no va poder fer res. En l'últim minut vam tenir l'ocasió d'empatar en una falta que Vivi va tocar en curt a Valero pero a aquest li va anar llarga la pilota i no va poder xutar.

Al final, resultat crec que injust i derrota al camp del líder quan em sembla que el resultat més just hauria set un empat. Ens quedem amb la bona imatge donada per l'equip i ara, a intentar recuperar punts guanyant el pròxim partit, a casa a les 15:45 contra el Puigvertenc, un altre equip que està a dalt.

Alineació: Fran, Aureli, Roger, Montull, Valero, Gerard Ar, Enric, David, Vivi, Xavi i Ramón.
    Banqueta: Saez, Noel, Sergio i Carlos.

0

UE Granja d'Escarp 2 - Ecuasport 2

Mal resultat per a nosaltres el que vam aconseguir diumenge. Vam començar el partit una mica adormits, cosa que va aprofitar l'Ecuasport per crear-nos alguna ocasió que no van encertar a marcar. A mitjans de la primera part ens vam avançar en una jugada per banda de Ramón que va centrar al segon pal i Vivi va marcar de cap. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part van arribar els nostres millors minuts. Xavi va marcar el 2-0 en un u contra u davant del porter. Abans, el mateix Xavi va tenir un altra ocasió claríssima davant del porter que va llançar fora pensant que estaba en fora de joc. Amb aquest resultat, semblaba que el partit estaba decidit cap al nostre costat. Això va fer que l'equip es relaxés, fet que vam pagar car. L'Ecuasport va apropar-se en el marcador en un xut llunyà sec que va entrar pel pal curt del nostre porter. Aquest gol va fer entrar els nervis a l'equip, que va veure com l'Ecuasport empataba el partit en una pilotada llarga que el nostre porter va sortir a despejar i no va encertar, fet que va aprofitar el seu davanter.

Amb l'empat al marcador, ens vam llançar a buscar el 3er gol. En els ultims minuts, van ser expulsats David i el porter visitant per encarar-se en una falta lateral al nostre favor. En aquell moment l'Ecuasport ja havia esgotat tots el canvis i va haver-se de posar de porter un jugador de camp. Amb això semblaba que ho tindriem més fàcil per marcar el 3er gol, pero aquest jugador va fer dos parades de mèrit que van evitar la nostra victoria.

Com he dit, mal resultat per a nosaltres ja que a casa hem de fer-nos fort. No se'ns pot escapar un partit que amb 2-0 teníem controlat.

Alineació: Saez, Mancurro, Carlos, Montull, Valero, David, Oscar, Xavi, Gerard Ag., Vivi i Ramón.
    Banqueta: Sergio, Gerard Ar., Aureli i Franc (que va fer d'entrenador).

Pròxim partit, diumenge que ve al camp del Pardinyes, a les 17:00.

0

Calendari equip femení

Ja està disponible el calendari femení a la web de la federació. Les noies debuten la setmana que ve al camp de l'Alfes. Proximament actualitzare el calendari de la temporada amb els seus partits.

D'altra banda, els nois juguem aquesta tarde a les 16.15 contra Ecuasport aqui al poble. Esperem que es vegi un bon partit i, sobretot, guanyar.

0

Torres de Segre 4 - UE Granja 0

Partit per oblidar el disputat aquest diumenge a Torres de Segre. Derrota per 4-0 amb un protagonista principal que despres comentaré. Vam sortir al camp amb poca concentració i fora de lloc i el Torres es va fer amb el partit bastant aviat. Va tenir un parell d'ocasions clares abans d'adelantar-se al marcador. El primer gol va venir en una pilota penjada des de l'esquerra que el seu delanter va poder controlar al border de l'area i xutar fins a 3 vegades, la primera parada amb el peu per Franc i la segona salvada per Montull a la linia de gol, pero a la tercer va arribar el gol.
    El segon gol va ser fruit d'un penal bastant discutit fet per Franc al sortir a buscar una pilota amb la cama per davant.
    Després d'aquest gol es va produir un petit "descans", per motius que despres comentaré. Després d'aquest descans, i encara a la primera part, ens van fer el tercer en una jugada desafortunada en que Franc va despejar amb el peu una pilota cedida per Montull, amb la mala sort d'impactar a la cara de Montull, fet que va aprofitar el delanter del Torres per fer el 3-0 amb que es va arribar al descans real.
    A la segona part es van produir 3 canvis y a l'inici semblava que canviava la dinàmica i que sortiem amb ganes de fer millor les coses. Tot i això, el Torres va marcar el 4-0 en una pilotada des del mig del camp que Saez no va aconseguir parar i es va colar a la porteria. Despres d'això, mentres defensavem un corner es va produir l'expulsió de Jordi per protestar i poc després, sobre el minut 15 de la segona part, va finalitzar el partit per desig de l'arbitre.

Ara comentaré l'actuació de l'arbitré que, tot i que no va tenir cap influencoa en la nostra derrota, va ser lamentable.
    Sobre el minut 25 de la primera part, després de que el Torres marques el seu segon gol de penal, va aturar el partit durant més de 15 minuts perque "temia per la seva integritat física", quan ningu del públic, ni local ni visitant, entenia que pasaba.
    Amb l'arribada de dos vigilants municipals membres de l'ajuntament de Torres, sembla que el senyor arbitre es va sentir protegit i va continuar el partit fins al 15 de la segona part. En aquest moment, i tot i la presència dels membres de seguretat (pobres vigilants, haver de venir a defensar un arbitre quan no havia passat res excepcional i fins i tot un d'ells l'havia estat insultant), va decidir finalitzar el partit pels insults de l'afició i jugadors visitants.
    Entenc que si un jugador insulta l'arbitre, el que ha de fer aquest senyor es treure-li targeta del color que cregui convenient. I si els que l'insulten son els aficionats, mentres la cosa no passi dels insults i no hi hagi amenaces ni intents d'agressió ni res per l'estil, crec que tampoc es per arribar a aquest punt. A més, com pot un arbitre afirmar que els que l'insulten son aficionats visitants? Que potser els aficionats locals no li van dir res?

Això ho escric sense haver llegit l'acta completa. Hem sembla indignant i exagerada l'actuació de l'arbitre. Crec que es impossible que els aficionats no diguin res a l'arbitre i que, si tots fessin el mateix, no s'acabaria cap partit.

Espero les vostres opinions.

Alineació: Franc, Valero, Carlos, Montull, Jordi, Enric, Oscar, David, Vivi, Xavi i Sergio.
    Banqueta: Saez, Gerard Ar., Ramón i Gerard Ag.