0

Bellvis CF 1 - UE Granja d'Escarp 0

Primer partit de pretemporada i primera derrota per la mínima al camp del Bellvis. Va ser un partit força igualat. Durant la primera part el Bellvis va crear més ocasions i va aconseguir l'únic gol en un error al mig del camp de la UE Granja.

A la segona part, la UE Granja va dominar bastant clarament y va tenir moltes ocasions per aconseguir l'empat, però els nostres delanters no van estar encertats davant de la porteria.
Tot i això, ens quedem amb les bones sensacions de la 2ª part, en un partit on es van fer moltes proves per part dels dos equips.

Alineació de la UE Granja: Saéz, Noel, Carlos, Montull, Jordi, David, Oscar, Valero, Gerard, Vivi i Ramón.
També van jugar: Ros, Mancurro, Motos, Ivan i Sergio.

Veure noticia completa

1

1er amistòs: Bellvis CF - UE Granja

Aquest diumenge la UE Granja d'Escarp debuta contra el Belvis en el que serà el seu primer partit de pretemporada. L'hora, encara per confirmar, serà a les 17:30 al camp dels de Bellvís. Esperem fer un bon partit i anar agafant la forma de cara a la nova temporada que comença en principi el 28 de setembre.
Us esperem!!

0

Equip femení

Com molts ja sabreu, aquest any a més de futbol masculí de 3ª Regional hi haurà fubol femení!
Entrenades per Ramón Sonadell i el seu cosí Gerard Arbonés, debutaran al grup 7 de la Segona femenina. Esta pendent de confirmar-se el calendari.
Proximament faré una presentació de les jugadores.

Ens veiem!!

0

Pre-temporada

Encara estan pendent de confirmar-se varios partits de pre-temporada. De moment, el calendari de pre-temporada es aquest, pendent de confirmar. Si algú està interessat en jugar un partit o sap d'algú que pugui estar interessat, deixeu un comentari. Aniré actualitzant l'entrada a quan es vagin confirmant els partits.

El partits marcats amb (C) estan confirmats. Els marcats amb (NC) falta confirmar el camp i l'hora. Per veure be el calendari, clickeu damunt xD

0

Benvinguts al blog de la U.E. Granja d'Escarp

Hola a tots,
Benvinguts al nou blog de la UE Granja d'Escarp que estrenaré de cara a la temporada 2008/2009.
En aquest blog intentaré informar de l'actualitat de l'equip i fer un petit resum de cada partit.
Espero que us agradi a tots i que ens vingueu a veure durant la temporada.